Ook in 2024 is het fonds financier van collectieve kennis

14 december 2023

Een nieuw jaar is in zicht. Volgend jaar om deze tijd wil Fonds Fysieke Leefomgeving bij elke gemeente en provincie en bij ieder waterschap en advies- en ingenieursbureau bekend zijn. Dat voornemen staat nog steeds. En we blijven uiteraard ook in 2024 financier van collectieve kennis.

Veel gemeenten, provincies en waterschappen kiezen al bewust voor de kracht van collectieve kennis. Ze doen dat met het vinkje dat een afdracht aan Fonds Fysieke Leefomgeving genereert. U vindt het in een RAW-bestek of ProContract. In de animatie die we dit najaar publiceerden, ziet u hoe bijdragen werkt. Onderaan deze nieuwsbrief ziet u in één minuut wat het fonds in het algemeen doet.

Begin 2024 presenteert het fonds u het nieuwe overzicht van programma’s en de projecten in de nieuwsbrief. Alle eerder verschenen nieuwsbrieven kunt u overigens inzien op onze website.

We kijken ernaar uit om samen met u verder te bouwen aan en te profiteren van de kracht van collectieve kennis. Hartelijk dank voor uw bijdrage en interesse in het fonds en veel succes in 2024!

Hebt u vragen over het fonds? Laat het weten aan Harold Schonewille, programmasecretaris Fonds Fysieke Leefomgeving.

Hoe u kunt bijdragen aan de doelen van het fonds

Hebt u vragen over de projecten van Fonds Fysieke Leefomgeving? Wilt u bijdragen, een projectidee inbrengen of hebt u belangstelling voor samenwerking?

Neem dan contact op met Harold Schonewille, programmasecretaris van Fonds Fysieke Leefomgeving.

Contact

Fonds Fysieke Leefomgeving
Horaplantsoen 18
6717 LT Ede

06 22 52 61 90 | (0318) 695 322 
harold.schonewille@fondsfysiekeleefomgeving.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief